De maand mei is van start gegaan, het is bijna zeven maanden geleden dat het officiële startschot werd gegeven voor vantienenBouwt! Inmiddels hebben de kantoren, de werkplaats en het magazijn al vorm gekregen. Er wordt hard gewerkt aan de binnenzijde van het nieuwe bedrijfspand.


De verandering aan de Landweer lijkt wel een wonder. Van een leeg grasveld naar een groot gebouw in de steigers, onvoorstelbaar wat Bouwbedrijf van de Ven de afgelopen maanden heeft gepresteerd. Natuurlijk met behulp van onderaannemers, voor en door relaties, want dát is het streven van vantienenBouwt.


Op zondag 2 mei was het opnieuw tijd voor een bouwbezoek. Niet alleen voor medewerkers van vantienen en limcaf maar ook voor hun gezinsleden, een heuse familiedag! Uiteraard volgens het advies en de richtlijnen van het RIVM. De dag startte, hoe kan het ook anders, met ‘goeie koffie!’ Medewerkers mochten zelf, op verschillende starttijden, een rondleiding geven aan hun partner, ouders en/of kinderen. Vol trots kon iedereen zijn eigen, nieuwe werkplek laten zien. Het bezoek werd afgesloten met heerlijke frietjes en snacks!


Met nog 2,5 maand in het verschiet tellen wij af naar de verhuizing. Ook via deze weg willen wij onze relaties, die meewerken aan dit prachtige project, in het zonnetje zetten:

Lammers Constructie, Dycore, Studio SBA, Quick-Steel Dak & Gevelbekleding, Van der Lee Metaal, Ivenko Klimaatbeheersing en Koudetechniek, BouwAdviesUden, Van den Heuvel Elektrotechniek, Assa Abloy Entrance Systems, Gebr. vd Brand & van Oort, Schindler, Bisoton, Broeksteeg Dakbedekkingen, Rooijakkers Duurzame Installaties, Univor brandwering, Bouwbedrijf Suppers, Lenco zonwering, Heywin Stukadoors, Valk Design, Schilder- Spuitwerken van den Elzen, Heesakkers Beton, Van Happen Containers, Vd Brand lijmwerken & Kardexremstar. Bedankt!

Bouwupdate vantienenBouwt

Goeie service

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor service & onderhoud.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijke dealer en voorzien je altijd van een eerlijk advies op maat.

Koffiespecialist

Wij denken graag met je mee over de best passende koffievoorziening.