Maandag 12 oktober was het dan zover, het officiële startschot voor de nieuwbouw van vantienen. Of noemen we dit de startschop? Zoals we in het Brabantse dorpje Zeeland zouden zeggen; ‘de eerste schop in de grond!’


Natuurlijk wilde we dit belangrijke moment niet zomaar voorbij laten gaan. Met de nodige aanpassingen, volgens de richtlijnen van het RIVM, kwam onder andere de familie van Tienen en het vantienen-team samen op de bouwplaats. In samenwerking met Bouwbedrijf van de Ven werd de Landweer 2 omgebouwd tot een waar evenemententerrein.


Allereerst kwamen de krachten van twee familieleden goed van pas. Het officiële bouwbord werd onthuld door Marja & Rob. Het pand, ontworpen door architect Randy Strik (Studio SBA), wordt hierop weergegeven. De volledige bouw wordt begeleid door Sjaak van Leeuwen van BouwAdviesUden.


Vervolgens gingen de oranje ballonnen de lucht in en konden de medewerkers ook echt beginnen met de grondwerkzaamheden. De eerste schoppen gingen de grond in! Medewerkers Walter & Dorien mochten aan de slag met het zwaardere geschut. Onder leiding van Gebr. van den Brand en van Oort BV werd er gegraven met een echte graafmachine! De middag werd afgesloten met een heerlijke ‘bouwsnack’. Op dinsdag 13 oktober zijn de werkzaamheden al voortgezet. We houden jullie op de hoogte van de voortgang, vantienenBouwt!

Het officiële startschot

Goeie service

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor service & onderhoud.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijke dealer en voorzien je altijd van een eerlijk advies op maat.

Koffiespecialist

Wij denken graag met je mee over de best passende koffievoorziening.