Hieperdepiep Hoera! De állereerste maand van ons jubileumjaar zit erop. Het jaar 2023 is van start gegaan met een feestelijke aftrap, alle medewerkers werden ontvangen door algemeen directeur Maarten van Tienen. Een glaasje bubbels én tompouce met het jubileumlogo mocht daarbij niet ontbreken, evenals een grote hoeveelheid gouden confetti. Er werd geproost op een fantastisch jubileumjaar!

Op dinsdag 31 januari vierden we dubbel feest. Niet alleen de voortgang van het jubileumjaar, maar ook de zestigste verjaardag van Maarten. De dag begon met een uitgebreid ontbijtbuffet voor alle medewerkers van vantienen. Van heerlijke broodjes en croissantjes tot yoghurt, fruit en verse eitjes. Een goede bodem voor een feestelijke dag.

De werkdag werd afgesloten met een borrel en de uitreiking van hét jubileummagazine van vantienen. Een collectie van 50 jaar vantienen in 10 verhalen. Bij deze nogmaals een bedankje voor alle partijen die een bijdrage hebben geleverd aan de realisatie van ons magazine. Ben je klant van vantienen? Dan zal dit magazine de komende dagen bij je op de mat vallen. Geen klant, maar wel benieuwd naar alle verhalen? Loop even binnen voor een magazine.

Kortom, een eerste maand vol feestelijkheden. Maar ook het begin van vele maanden met leuke activiteiten en extra’tjes voor onze medewerkers én voor jou! Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie.

vantienen 50 jaar!

Goeie service

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor service & onderhoud.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijke dealer en voorzien je altijd van een eerlijk advies op maat.

Koffiespecialist

Wij denken graag met je mee over de best passende koffievoorziening.