Over een drie weken verhuist vantienen dan écht van de Voederheil naar de Landweer in Zeeland. Na 8 maanden ‘vantienenBouwt’ is het einde in zicht, de steigers zijn verwijderd en parkeerplaatsen krijgen vorm. Ook aan de binnenzijde wordt nog volop gewerkt. Behangen, monteren en natuurlijk inrichten!


Op vrijdag 16 juli starten we met de verhuizing zodat we vanaf maandag 19 juli werkzaam zijn in het nieuwe bedrijfspand. Direct bij de hoofdingang vind je het Jura servicepunt en de technische dienst, ideaal voor reparaties en onderhoud aan jouw Jura. Het laden en lossen door leveranciers is mogelijk via een aparte ingang, gemakkelijk te bereiken vanuit de Voederheil. De komende tijd creëren we tevens ons eigen winkeltje én een nieuwe showroom. We houden je op de hoogte van de voortgang.


De verhuisdozen staan klaar en wij bereiden ons voor op de verhuizing, vervolgens gaan we genieten van een heerlijke zomer. Uiteraard blijven wij de gehele zomer geopend en ben je van harte welkom in ons nieuwe bedrijfspand aan de Landweer 2a in Zeeland. Tot snel!

Wij gaan verhuizen!

Goeie service

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor service & onderhoud.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijke dealer en voorzien je altijd van een eerlijk advies op maat.

Koffiespecialist

Wij denken graag met je mee over de best passende koffievoorziening.