Het espressolabel 10N is ontstaan uit de onlosmakelijke verbondenheid van onze passie en smaakvolle espresso. De combinatie van de állerbeste espressobonen, een perfect afgestelde 'macchina' en oogverblindend porselein zorgt voor een unieke smaakbeleving.

Met de toevoeging van het biologische thee-label Tientime is het uitserveren van koffie en thee een perceptie op zich. Ontdek de rijkheid aan variëteiten en smaken van Tientime!

 

De geschiedenis van 10N espresso

In 1963 vertrok Tien van Tienen naar Amsterdam. In het Brabantse dorpje Zeeland was zijn passie voor koffie al aangewakkerd. In Amsterdam ging hij in de leer bij Wilhelmus Lévelt, hij was samen met zijn broer Jacobus eigenaar van koffiebranderij Simon Lévelt. Inmiddels al 200 jaar kwaliteitskoffiebranders in Amsterdam. In deze omgeving van bevlogen 'koffiemensen' ontwikkelde Tien zijn smaak voor espresso.

Hij kwam er snel achter dat een goed kopje koffie alleen bereid wordt met een goede en perfect afgestelde machine. Omdat er in die tijd nog nauwelijks goede koffiemachines te verkrijgen waren in Nederland kwam Tien daarvoor in Italië terecht. Het land waar de ‘macchina’ voor schoonheid en perfectie staat. In 1963, het jaar waarin de eerste Lamborghini werd gepresenteerd, haalde Tien de eerste machines naar Nederland en legde zo de basis voor het kwaliteitsmerk 10N espresso.

Apparatuur & smaakvolle koffiemelanges

De passie voor een heerlijke espresso, vers gezet in kwaliteitsmachines én gepresenteerd in het mooiste servies is door de volgende generaties van de familie Van Tienen verder uitgebouwd tot wat het nu is. Of je nu kiest voor een halfautomaat of volautomaat, bij vantienen ben je aan het juiste adres voor topapparatuur van onder andere Rancilio en Egro.

10N espresso is een exclusief totaalconcept voor de horeca waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van de beste en meest duurzame espressobonen. De drie koffiemelanges genaamd Smaakvol Mild, Lekker Robuust en Rijk Aroma zijn zorgvuldig samengesteld en gebrand door Simon Lévelt. Biologisch of gecertificeerd met het Rainforest Alliance keurmerk.

www.10n.nl
Biologische thee van Tientime

Alle theesoorten in het assortiment van Tientime zijn verwerkt op traditionele methoden. Van de hand geplukte bladeren tot het wokken en rollen van de thee. Hierdoor wordt de celstructuur van het jonge theeblad zoveel mogelijk geopend zonder het blad te breken. Door gebruik te maken van deze eeuwenoude methode komen de charmante smaken en geuren naar boven. Dit proces proef je terug in de kwaliteitsthee van Tientime.

Biologische thee moet voldoen aan de eisen voor biologische landbouw producten, hierbij is het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest niet toegestaan. Er wordt enkel gebruik gemaakt van organische compost van koemest, boombladeren en ander organisch restafval, waarmee ziekten en insecten op natuurlijke wijze worden bestreden. Tientime voldoet aan de nieuwste biologische wetgeving op gebied van thee van 2022.

Smaken & presentatie

Kies je voor de beleving van losse thee of zijdezachte piramide theezakjes? Ruik en proef een wereld aan geuren en smaken met de acht heerlijke combinaties van Tientime. Van een welbekende English Breakfast tot Lemongrass Green en Rooibos Orange Lemon Lime.

Naast de smaak en geur van de thee mag ook een mooie presentatie niet ontbreken. Om uw gasten de optimale theebeleving te bieden zorgen wij voor de juiste presentatiemogelijkheden. Eenvoudig maar chic! Het enige wat u nog hoeft te doen is uitserveren.

www.tientime.nl
 
Geen producten gevonden.

{{ cartItem.quantity }}st.
artikelnr. {{ cartItem.attributes.sku }}

€{{ cartItem.attributes.prices.total.formatted }}
subtotaal {{ $root.formatPrice($root.cart.subtotalProductsPrice) }}
statiegeld {{ $root.formatPrice($root.cart.deposit) }}

Toeslagen

{{ $root.formatPrice($root.cart.surcharge) }}

verzendkosten (franco orderbedrag is 100,00 euro)
{{ $root.formatPrice($root.cart.shippingCosts) }}
eindtotaal {{ $root.formatPrice($root.cart.totalPrice) }}
 

Ik ben al klant

Inloggen mislukt. Probeer het nogmaals aub.

Wachtwoord vergeten?

annuleren

Druk op de bovenstaande knop om direct uw wachtwoord te wijzigen

Nog geen klant?

Maak dan de keuze of je het formulier wilt invullen om klant te worden of dat je direct contact met ons op wilt nemen.

De aanvraag is met succes naar ons verstuurd. We nemen binnenkort contact met je op.

Nog geen klant? Heb je nog geen webshop-account bij vantienen? Uiteraard helpen we je graag hierbij! Zodra je onderstaande gegevens hebt ingevuld zal één van onze medewerkers contact met je opnemen.

Ben je al vantienen-klant? Dan zijn bovenstaande gegevens voldoende voor een webshop-account. Wanneer je nog geen klant bent vragen wij onderstaande gegevens toe te voegen.

 

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}
{{ product.name }}
Vervangend product voor: {{ product.original_product.name }} ({{ product.original_product.sku }})