Service & onderhoud, twee belangrijke pijlers waar we bij vantienen & limcaf veel waarde aan hechten. Oprichter Tien van Tienen zei het al: “Een automaat koop je, maar service moet je bieden.” Niet voor niets dat dit na al die jaren nog altijd ons motto is.

storing melden

Iedere machine in beeld!

Innovatief systeem

Natuurlijk gaan we met de tijd mee, zeker als het om service gaat! Om die reden maken we gebruik van een innovatief systeem waarmee we de status van ieder apparaat afzonderlijk perfect in beeld kunnen houden. Op deze manier kunnen we onze service hier perfect op af stemmen.

Investeren in werknemers

Echte service zit ‘m uiteraard niet (alleen) in de juiste koffiemachines, maar ook in mensen. En ‘onze mensen’ staan hoog in het vaandel, om met de woorden van onze algemeen directeur Maarten van Tienen te spreken: “Mijn medewerkers zie ik als mijn familie.” We investeren volop in de ontwikkeling van onze medewerkers. Velen van hen – zo’n zestig collega’s – werken al jaren voor het bedrijf.

Goeie koffie overal, altijd en voor iedereen bereikbaar maken. Dát is waar vantienen & limcaf voor staan!

altijd een (tijdelijke) oplossing

Onze service monteurs worden zowel intern als extern opgeleid. Op deze manier hebben zij kennis van het volledige machine-assortiment en álles wat daarbij komt kijken. We kunnen snel en efficiënt schakelen bij iedere melding, of het nu gaat om onderhoud of een storing. Helaas kan het wel eens voorkomen dat een machine niet ter plaatse te repareren is. Dan wordt er altijd in overleg een tijdelijke oplossing geboden, want ‘goeie koffie’ blijven schenken is een must!

werkplaats

In onze ruim opgezette werkplaats worden nieuwe automaten, demo’s en occasions voorbereid en volledig naar wens van de klant afgesteld. Machines, waarvan reparatie of onderhoud op locatie niet mogelijk is, worden hier zorgvuldig gedemonteerd en hersteld.

Daarnaast is vantienen officieel JURA dealer en Service Partner, dit betekend dat wij geautoriseerd om zelfstandig reparaties uit te voeren volgens JURA Zwitserland opgelegde technische richtlijnen en kwaliteitseisen. Ook als jouw JURA niet aangekocht is via vantienen.

Bereikbaarheid service afdeling
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

Bereikbaarheid in geval van nood
Op werkdagen én in de weekenden tot 21.00 uur

meld een storing

magazijn

Wanneer je voor vantienen & limcaf kiest, kies je voor het gemak van één leverancier. Ons assortiment is namelijk veel breder dan koffie en machines alleen. Van melk tot suiker, roerstaafje tot beker en van soep tot snoep. Via de webshop bestel je ieder moment van de dag alle producten voor jouw werkplek, kantoor of kantine.

We beschikken over een groot magazijn in Zeeland en Stein waarbij we vrijwel alle producten uit voorraad kunnen leveren. Dit wordt, op uitzonderingen na, altijd gedaan door onze eigen expeditie binnen maximaal drie werkdagen. Oftewel snel in huis, die goeie koffie!

7 dagen per week bereikbaar voor de állerbeste service.

Eerlijk advies op maat van een onafhankelijke dealer.

De best passende koffievoorziening voor jouw situatie & wensen.

onze partners

 
Geen producten gevonden.

{{ cartItem.quantity }}st.
artikelnr. {{ cartItem.attributes.sku }}

€{{ cartItem.attributes.prices.total.formatted }}
subtotaal {{ $root.formatPrice($root.cart.subtotalProductsPrice) }}
statiegeld {{ $root.formatPrice($root.cart.deposit) }}

Toeslagen

{{ $root.formatPrice($root.cart.surcharge) }}

verzendkosten (franco orderbedrag is 100,00 euro)
{{ $root.formatPrice($root.cart.shippingCosts) }}
eindtotaal {{ $root.formatPrice($root.cart.totalPrice) }}
 

Ik ben al klant

Inloggen mislukt. Probeer het nogmaals aub.

Wachtwoord vergeten?

annuleren

Druk op de bovenstaande knop om direct uw wachtwoord te wijzigen

Nog geen klant?

Maak dan de keuze of je het formulier wilt invullen om klant te worden of dat je direct contact met ons op wilt nemen.

De aanvraag is met succes naar ons verstuurd. We nemen binnenkort contact met je op.

Nog geen klant? Heb je nog geen webshop-account bij vantienen? Uiteraard helpen we je graag hierbij! Zodra je onderstaande gegevens hebt ingevuld zal één van onze medewerkers contact met je opnemen.

Ben je al vantienen-klant? Dan zijn bovenstaande gegevens voldoende voor een webshop-account. Wanneer je nog geen klant bent vragen wij onderstaande gegevens toe te voegen.

 

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}
{{ product.name }}
Vervangend product voor: {{ product.original_product.name }} ({{ product.original_product.sku }})