De perfecte koffiebeleving gaat verder dan het aanschaffen van een automaat of koffie alleen.

En daarom hebben wij vier bijzondere labels in de markt gezet. Zowel vantienen als 1973, 10N espresso en Tientime zijn onze eigen merken, zo sluit er altijd een concept aan op jouw wensen en behoeften. Liever een koffiemerk als Nescafé of Douwe Egberts? Ook dan ben je bij vantienen aan het juiste adres, als officieel dealer hechten we samen veel waarde aan kwaliteit.

Onze merken

vantienen

Inmiddels is het vantienen-merk uitgegroeid naar een allesomvattend concept voor 'goeie koffie' en vele variaties. Geserveerd door een prachtige lijn innovatieve automaten die geheel naar wens samen te stellen zijn. Van een eenvoudige automaat met alleen koffie, tot een uitgebreide machine met vele mogelijkheden. Denk onder andere aan een cappuccino, latte macchiato en zelfs warme chocolademelk.

In combinatie met diverse melanges espressobonen, fresh brew koffie én instant koffie hebben we voor ieder wat wils. Daarnaast is er zelfs een cacaomix, creamer en skimmed milk verkrijgbaar onder het vantienen-label. Maak jouw concept compleet met vantienen koffiebekers, suikersticks, creamersticks, melkcups, koekjes en nog veel meer!

1973

1973 , het jaar waarin ons familiebedrijf zijn oorsprong vindt. Met deze volledig biologische theelijn brengen we een eerbetoon aan onze oprichter Tien van Tienen en zijn passie voor koffie en thee. Op dit moment bestaat het theelabel uit acht toonaangevende smaken; English Breakfast, Earl Grey, Rooibos, Green tea lemon, Rooibos orange cinnamon, Black tea tropical, Starmix en Black tea red fruit.

De theezakjes zijn per stuk verpakt en zijn niet alleen biologisch maar ook volledig Fairtrade gecertificeerd. Fairtrade draagt bij aan de duurzame ontwikkeling van Fairtrade gecertificeerde producenten. Via betere handelsvoorwaarden kunnen producenten werken aan de verbetering van hun leefomstandigheden en bescherming van het milieu. En daar hechten vantienen en 1973 veel waarde aan!

10N espresso

10N espresso is ons horecalabel en, evenals 1973, een ode aan onze oprichter Tien van Tienen. Zijn passie voor koffie ontstond in hét Amsterdam van de jaren ’60, toen hij in contact kwam met koffiebrander Simon Lévelt. Het startpunt van een mooie samenwerking. De gezamenlijke passie én technische kennis van beiden was anno 2015 de oorsprong voor het 10N koffieconcept; een hoogwaardig totaalconcept met professionele machines en perfect uitgebalanceerde koffiemelanges. De 10N espressobonen zijn verkrijgbaar in drie heerlijke smaken: Smaakvol Mild, Lekker Robuust en Rijk Aroma.

Het concept wordt aangevuld met prachtige lijnen porselein, glaswerk, suikerstickbags en koffieverrijkers in aluminium cups. Dit alles maakt het 10N assortiment tot een professioneel, compleet en zeer divers aanbod voor de horecabranche en bedrijven in het hogere segment.

www.10n.nl
tientime

Ons 10N espresso-concept is speciaal ontwikkeld voor de horecabranche, om ook de theeliefhebber niet uit het oog te verliezen is daar Tientime! Een beleving van losse thee of zijdezachte piramide theezakjes? Ruik en proef een wereld aan geuren en smaken met de acht heerlijke combinaties; English breakfast, London earl grey, Yen bai green, Lemongrass Green, Rooibos, Rooibos Orange Lemon Lime, Honeybush Mango Lemon en Atfernoon melange.

Alle theesoorten in het assortiment van Tientime zijn verwerkt op traditionele methoden en dat proef je! De theelijn is volledig biologisch en voldoet aan de nieuwste biologische wetgeving op gebied van thee van 2022. Ten slotte beschikt Tientime over diverse presentatiemogelijkheden zoals een houten 6-vaks theekist of display. Uiteraard in de prachtige, groene huisstijl van Tientime!

www.tientime.nl
Nescafé

Met een wereldwijd gemiddelde van 4600 kopjes koffie per seconde, mag Nescafé zich het grootste koffiemerk ter wereld noemen. Een modern merk dat kwaliteit, gemak én vertrouwen biedt en daarmee uitermate geschikt is voor een bedrijf of kantooromgeving.

Het koffieconcept heeft een ruim assortiment koffieblends, koffievariaties en automaten. Binnen het totaalconcept van Nescafé kan je niet alleen kiezen voor de bekende instant-lijn maar bieden zij ook een lijn met espressobonen.

www.nescafe.com
Douwe Egeberts

Zeg je koffie, dan zeg je Douwe Egberts. In 1753 legden Egbert Douwes en zijn vrouw Akke in Joure de basis voor één van de meest bekende en vertrouwde koffiemerken van ons land. De fresh brew automaten zijn een professionele doorvertaling van het klassieke zetsysteem met de vertrouwde smaak van thuis. Hiermee kun je op kleine én grote schaal koffiezetten op basis van gemalen koffiebonen.

Naast fresh brew biedt Douwe Egberts ook instantt- en liquidkoffie. Onder het merk Douwe Egberts wordt deze laatste variant Cafitesse genoemd. De hoge capaciteit en snelheid is uniek bij dit totaalconcept.

www.de.nl

7 dagen per week bereikbaar voor de állerbeste service.

Eerlijk advies op maat van een onafhankelijke dealer.

De best passende koffievoorziening voor jouw situatie & wensen.

onze partners

 
Geen producten gevonden.

{{ cartItem.quantity }}st.
artikelnr. {{ cartItem.attributes.sku }}

€{{ cartItem.attributes.prices.total.formatted }}
subtotaal {{ $root.formatPrice($root.cart.subtotalProductsPrice) }}
statiegeld {{ $root.formatPrice($root.cart.deposit) }}

Toeslagen

{{ $root.formatPrice($root.cart.surcharge) }}

verzendkosten (franco orderbedrag is 100,00 euro)
{{ $root.formatPrice($root.cart.shippingCosts) }}
eindtotaal {{ $root.formatPrice($root.cart.totalPrice) }}
 

Ik ben al klant

Inloggen mislukt. Probeer het nogmaals aub.

Wachtwoord vergeten?

annuleren

Druk op de bovenstaande knop om direct uw wachtwoord te wijzigen

Nog geen klant?

Maak dan de keuze of je het formulier wilt invullen om klant te worden of dat je direct contact met ons op wilt nemen.

De aanvraag is met succes naar ons verstuurd. We nemen binnenkort contact met je op.

Nog geen klant? Heb je nog geen webshop-account bij vantienen? Uiteraard helpen we je graag hierbij! Zodra je onderstaande gegevens hebt ingevuld zal één van onze medewerkers contact met je opnemen.

Ben je al vantienen-klant? Dan zijn bovenstaande gegevens voldoende voor een webshop-account. Wanneer je nog geen klant bent vragen wij onderstaande gegevens toe te voegen.

 

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}
{{ product.name }}
Vervangend product voor: {{ product.original_product.name }} ({{ product.original_product.sku }})