De perfecte koffiebeleving gaat verder dan het aanschaffen van een automaat of koffie alleen. Daarom hebben wij vier bijzondere totaalconcepten samengesteld, waarvan er altijd eentje perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. 10N espresso en vantienen zijn onze eigen labels, de andere twee concepten zijn gekoppeld aan de gerenommeerde koffiemerken Nescafé en Douwe Egberts, die net als wij veel waarde hechten aan kwaliteit.

10N espresso

10N espresso

10N is ons eigen label en een ode aan onze oprichter Tien van Tienen. Zijn passie voor koffie ontstond in hét Amsterdam van de jaren ’60, toen hij in contact kwam met koffiebrander Simon Lévelt. Een mooie samenwerking ontstond. De gezamenlijke passie én technische kennis van beiden was anno 2015 de oorsprong voor het 10N koffieconcept; een hoogwaardig totaalconcept met professionele machines en perfect uitgebalanceerde koffiemelanges. De 10N espressobonen zijn verkrijgbaar in vier heerlijke smaken: Smaakvol Mild, Lekker Robuust, Rijk Aroma en H’eerlijk Vol.

Het concept wordt aangevuld met prachtig porselein, glaswerk, suikerstickbags en koffieverrijkers in aluminium cups. Dit alles maakt het 10N assortiment tot een professioneel, compleet en zeer divers aanbod voor de horecabranche en bedrijven in het hogere segment.

vantienen

vantienen

vantienen is ons tweede label waarbij fresh brew koffie centraal staat. Het concept omvat een lijn met innovatieve automaten, die geheel naar wens samen te stellen zijn. Van een eenvoudige automaat met alleen koffie, tot een uitgebreide machine met vele variatiemogelijkheden. Denk onder andere aan een cappuccino, latte macchiato en zelfs warme chocolademelk!

Kies voor vantienen fresh brew gold of vantienen fresh brew dark roast en maak jouw concept compleet met vantienen koffiebekers, suikersticks, creamersticks, melkcups en nog veel meer!

Nescafe

Met een wereldwijd gemiddelde van 4600 kopjes koffie per seconde, mag Nescafé zich het grootste koffiemerk ter wereld noemen. Een modern merk dat kwaliteit, gemak én vertrouwen biedt en daarmee uitermate geschikt is voor een bedrijf of kantooromgeving.

Het koffieconcept heeft een ruim assortiment koffieblends, koffievariaties en automaten. Binnen het totaalconcept van Nescafé kan je niet alleen kiezen voor de bekende instant-lijn maar bieden zij ook een lijn met espressobonen.

Douwe Egberts

Zeg je koffie, dan zeg je Douwe Egberts. In 1753 legden Egbert Douwes en zijn vrouw Akke in Joure de basis voor één van de meest bekende en vertrouwde koffiemerken van ons land. De fresh brew automaten zijn een professionele doorvertaling van het klassieke zetsysteem met de vertrouwde smaak van thuis. Hiermee kun je op kleine én grote schaal koffiezetten op basis van gemalen koffiebonen.

Naast fresh brew biedt DE ook instantkoffie en liquidkoffie. Onder het merk Douwe Egberts wordt deze laatste variant Cafitesse genoemd. De hoge capaciteit en snelheid is uniek bij dit totaalconcept. Uiteraard biedt ook dit merk bijbehorende bekers, suikersticks en melkcups.

Goeie service

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor service & onderhoud.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijke dealer en voorzien je altijd van een eerlijk advies op maat.

Koffiespecialist

Wij denken graag met je mee over de best passende koffievoorziening.