‘Goeie koffie’ overal, altijd en voor iedereen bereikbaar maken, door klanten optimaal te ontzorgen met de best mogelijke oplossingen. Dát is waar vantienen voor staat!

Alle mogelijkheden in huis

vantienen is sinds 1973 uitgegroeid tot een bedrijf waar je terecht kunt voor iedere gewenste koffievoorziening. Of het nu gaat om een kantooromgeving, de werkplaats of jouw keuken!

Door onze ruime ervaring kunnen we samen kiezen welke koffie of thee het beste bij je past. Of je nu kiest voor een krachtige espresso of smaakvolle filterkoffie, wij hebben alle mogelijkheden in huis!

Uitgebreid assortiment

Om te kunnen zorgen voor de best passende koffievoorziening hebben wij diverse heerlijke koffiemelanges in ons assortiment. Denk aan merken als Simon Lévelt, Nescafé, Douwe Egberts en natuurlijk ons eigen vantienen-label en 10N espresso! De meeste melanges zijn niet alleen biologisch maar ook voorzien van certificeringen op het gebied van duurzaamheid zoals Fairtrade, Max Havelaar, Utz Certified, Nescafé Plan en Rainforest Alliance.

Volledige ontzorging is natuurlijk veel breder dan alleen koffie; vantienen is jouw totaalleverancier voor alle producten die nodig zijn in een (bedrijfs)pantry, kantine of keuken. Van de koffiemachine tot bekers, suiker en melk, maar ook van soepen tot frisdranken en schoonmaakbenodigdheden. Alle producten zijn gemakkelijk te bestellen via onze webshop en worden bezorgd door onze eigen expeditie.

bekijk het aanbod
Koffie- en espressomachines

Welke automaat past bij jouw werkplek? Hoeveel personen gebruiken de machine en welke variaties zijn gewenst? Door vakkennis en ervaring kunnen onze accountmanagers het juist advies uitbrengen. Zij helpen graag om een goede, passende keuze te maken voor jouw situatie!

De showroom van beide locaties in Zeeland en Stein, laat het brede aanbod aan koffiemachines, vendingautomaten en overige apparatuur zien, topmerken als Veromatic, Jura, Rancilio, Egro, Rheavendors, Jaski en Lattiz gepresenteerd. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om alle machines en automaten te bekijken maar ook de koffie te proeven. Laat je verrassen en breng een bezoek aan een van onze showrooms, uiteraard staat de koffie klaar!

ons assortiment

ons team

Ons team van koffie specialisten staat iedere dag voor u klaar mét goeie koffie!

Kom jij ons team versterken?

bekijk onze vacatures

Bij vantienen doen we er alles aan om de juiste
koffievoorziening ten allen tijden te garanderen

7 dagen per week bereikbaar voor de állerbeste service.

Eerlijk advies op maat van een onafhankelijke dealer.

De best passende koffievoorziening voor jouw situatie & wensen.

onze partners

 
Geen producten gevonden.

{{ cartItem.quantity }}st.
artikelnr. {{ cartItem.attributes.sku }}

€{{ cartItem.attributes.prices.total.formatted }}
subtotaal {{ $root.formatPrice($root.cart.subtotalProductsPrice) }}
statiegeld {{ $root.formatPrice($root.cart.deposit) }}

Toeslagen

{{ $root.formatPrice($root.cart.surcharge) }}

verzendkosten (franco orderbedrag is 100,00 euro)
{{ $root.formatPrice($root.cart.shippingCosts) }}
eindtotaal {{ $root.formatPrice($root.cart.totalPrice) }}
 

Ik ben al klant

Inloggen mislukt. Probeer het nogmaals aub.

Wachtwoord vergeten?

annuleren

Druk op de bovenstaande knop om direct uw wachtwoord te wijzigen

Nog geen klant?

Maak dan de keuze of je het formulier wilt invullen om klant te worden of dat je direct contact met ons op wilt nemen.

De aanvraag is met succes naar ons verstuurd. We nemen binnenkort contact met je op.

Nog geen klant? Heb je nog geen webshop-account bij vantienen? Uiteraard helpen we je graag hierbij! Zodra je onderstaande gegevens hebt ingevuld zal één van onze medewerkers contact met je opnemen.

Ben je al vantienen-klant? Dan zijn bovenstaande gegevens voldoende voor een webshop-account. Wanneer je nog geen klant bent vragen wij onderstaande gegevens toe te voegen.

 

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}
{{ product.name }}
Vervangend product voor: {{ product.original_product.name }} ({{ product.original_product.sku }})